Zlatibor Trans

Prevoz putnika,paketa i pošiljki iz Srbije za Austriju komfornim i bezbednim vozilima.Selidbe,prevoz razne robe kao i šlep automobila i carinjenje.Polasci su sredom i nedeljom iz Srbije a iz Austrije ponedeljkom i petkom.

Mercedes kombi za prevoz putnika

Iskustvo od 25 godina na poslovima drumskog transporta i prevoza nam je omogućilo visoko pozicioniranje u zemlji i inostranstvu. Zato smo u prilici da Vam ponudimo bezbedan i povoljan prevoz! .Kontaktirajte nas i uverite zašto uživamo poverenje brojnih klijenata.

 • Prevoz putnika

  Zlatibor Trans se može pohvaliti svojim voznim parkom,vozila Renault Trafic,Opel Vivaro,Mercedes Vito kao i putnička vozila Golf 7 i Passat B8 su Vam na usluzi.Sva vozila su redovno održavana,klimatizovana i poseduju Wi-fi i najmoderniju navigaciju!

 • Naš tim iskusnih profesionalaca Vas vozi na željenu adresu iz Srbije na bilo koju lokaciju u Austriji - Beč,Linc,Salcburg,Grac i Insbruk i još mnogo destinacija...Imamo dva polaska nedeljno iz Srbije i dva iz Austrije,polasci iz Srbije su sreda i nedelja a iz Austrije ponedeljak i petak.

Kombi za prevoz robe sa prikolicom
 • Prevoz robe

  Nudimo Vam transport habaste robe,prevoz nameštaja kao i kompletne selidbe na relaciji Srbija - Austrija po principu od vrata do vrata.

 • Osim prevoza razne vrste robe vršimo i šlep i carinjenje automobila,za Vas završavamo sve uvozno-izvozne dozvole i papirologiju.Posedujemo prikolice nosivosti do 2 tone.

Ski centar pored jezera u Austriji
 • Turističke destinacije

  Prevozimo turističke grupe do odmarališta i ski-centara širom Srbije i inostranstva.U ponudi imamo prevoz do turističkih destinacija u Austriji,Italiji,Španiji...Radimo i transfere do aerodroma i sa aerodroma.

 • Pored kombi vozila i putničkih automobila nudimo i prevoz autobusom za veće grupe putnika.Kod nas možete zakazati grupni prevoz putnika bilo kog datuma i do bilo koje destinacije.

Zlatibor Trans

Prevoz putnika i robe Srbija - Austrija
Carinjenje i šlep automobila
Prevoz na turističke destinacije u zemlji i inostranstvu
Transferi do aerodroma i sa aerodroma

Kontaktirajte nas... +381616103030

Prevoz na željenu destinaciju po principu od vrata do vrata!
Brz i pouzdan prevoz!
Iskusan šoferski kadar!
Povoljne i pristupačne cene!

Zlatibor Trans - kontakt informacije

Telefon-WhatsApp-Viber:
+381616103030

E-mail: info@zlatibortrans.rs